Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

17 Sep 2011

HTC Cha Cha ni khusus untuk pengguna Facebook Mobile


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Bagi pengguna Facebook secara mobile ...HandPhone HTC ChaCha ni memang best sebab dia ada siap button Facebook. Tak perlu touch dia punya screen dah .....dia siap buat di kilang dia button Facebook. Harga dia mak oooooi .....RM 900 paling tinggi  ...ada yang murah sikit ...yang murah tu kena beli dengan pakej broadband....tapi bagi yang jarang duduk di office ...tapi nak layang Facebook ....ini lah handphone yang sesuai untuk anda .....maklumat lanjut mengenai promosi terbaru HTC ChaCha klik sini




Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment