Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

19 Oct 2013

Smart reader terbaik ?


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Jannah dah nak masuk darjah satu jadi supaya tak kasi dia JAKUN sangat bila nak 'speaking' dengan cikgu english nanti , so far ' yes no oraiit thank you ' tak ada masalah la , yg lain belum lagi ,baru nak mula kenal perkataan english .

Kelas dia pada hari ahad mula jam 8.30 sampai 11:30 , time tu sempai lagi aku nak melepak di gym kat area kangar ni . Dia akan rehat jam 10  , makan bekalan yg dibawa , situ tak sedia makanan , nasi lemak dgn air milo , milo bawa dari rumah , nasi lemak beli je .

Boleh tengok perkembangan terbaru esok , boleh perkataan apa pula tak tau .


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

Liza Yati said...

Kelas sampai hari ahad? Bagusnya. Anak Liza mmg SRK. Sgt bagus since dia dah mmg dah lancar baca dlm English / BM. *Eh, nama blog ni dah tukar laaaaa......*

Post a Comment