Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

13 May 2016

Kronologi Krisis Yazit dan SEARCH


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Media industri dikejutkan dengan satu berita menyedihkan di mana sebuah kumpulan rock yang disanjung ramai oleh netizen iaitu Search, difahamkan sedang berbalah antara Yazit dan kumpulan Search.
 
1. Kes bermula apabila difahamkan Yazit Dram telah membuat satu laporan polis mengenai kes pecah amanah yang berlaku dalam kumpulan Search. Menurut Yazit, dia masih tidak menerima bayaran pertama yang sepatutnya sudah diberikan kepadanya pada bulan Disember lalu.
 
2. Berhubung dengan laporan yang dibuat itu, Yazit turut menyatakan bahawa dia sudah menghubungi Amy Search bagi mendapatkan penjelasan tersebut. Bagaimanapun, isteri Amy Search iaitu Norhasniza Hassan atau dikenali sebagai Nourish, telah memarahi dan memakinya hanya kerana soal bayaran.
 
3. Menurut Nourish, dia berbuat demikian selepas  Yazit mula melemparkan kata-kata kesat dan menuduh suaminya penipu dan ahli kumpulan Search pecah amanah.
 
4. Seterusnya, Yazit sekali lagi tampil memberitahu dia enggan memohon maaf dan menarik balik semula laporan yang mendakwa berlakunya pecah amanah di dalam kumpulan rock berkenaan. Malah,Yazit akan membuat satu lagi laporan polis atas beberapa penyelewengan lain sebelum ini.
 
Persembahan yang dinantikan oleh peminat rock Malaysia hanya tingal tiga bulan sahaja, apakah yang bakal terjadi selepas ini? Adakah konsert 35 Tahun Search masih akan diteruskan? Pun begitu, menurut AF Jets selaku penganjur, di dalam artikel terdahulu ada menyatakan bahawa konsert akan diteruskan dan sekiranya masalah ini berlarutan mereka akan melihat situasi ini dahulu.
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment